מתכון מנצח: מרק גריסים

איך אני יודעת בדרך כלל שסוף שבוע גשום וסוער ממשמש ובא? כשהעורך מתקשר לבדוק איתי מה אני מכינה למתכון השבועי. כך גיליתי לצערי שאת סוף השבוע הקרוב לא אבלה בירח דבש עם האופניים החדשים שלי, אלא כנראה, בבדיקת יכולת עבודה רציפה של החימום בביתי ואכילת מרק, כמובן
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

איך אני יודעת בדרך כלל שסוף שבוע גשום וסוער ממשמש ובא? כשהעורך מתקשר לבדוק איתי מה אני מכינה למתכון השבועי. כך גיליתי לצערי שאת סוף השבוע הקרוב לא אבלה בירח דבש עם האופניים החדשים שלי, אלא כנראה, בבדיקת יכולת עבודה רציפה של החימום בביתי ואכילת מרק, כמובן

מאת:מרב אדלר


המצרכים:
בצל גדול קצוץ
3 גזרים קצוצים לקוביות קטנות
שורש סלרי קצוץ לקוביות קטנות
ליטר וחצי מים ועוד כוס אחת
חצי כוס גריסים- מושרים במים לשעה
מלח, מעט פלפל

הכנה:

1. מאדים מעט את הירקות בשמן זית בתוך סיר, עד שיתרככו.
2. מוסיפים את המים, המלח והגריסים, מרתיחים ומבשלים כשעה.
3. להגשה מרשימה, חלבית ועשירה יותר- לפני ההגשה מוסיפים חצי כוס שמנת מתוקה ומקשטים בעירית קצוצה.

15.2.2012



שוונג שופ – הגרנולה של מרב

המתכון באדיבות הגרנולה של מרב.

צילומים: מרב אדלר



מרב אדלר - הגרנולה של מירבמרב אדלר- רצה (למרחקים), לשה (לחמים), רוקמת (חלומות) ובעלת "הגרנולה של מרב".



אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתם בכתבות או בפרסומי שוונג צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש בו או לבקש להוסיף את הקרדיט שלכם בדוא"ל: [email protected]

קראתם? השאירו תגובה...

כתבות אחרונות באתר

פודקאסטים מומלצים

אירועים קרובים

טורים

ציטוט השבוע

"אני מעדיף בריכות קצרות על ארוכות. זה פחות כואב", האלוף האולימפי ושיאן העולם לאון מרשאן ברגע של כנות




מזג אוויר ותחזית ים

ערוץ הוידאו של שוונג