עד היום רוב אנשי הברזל הישראלים שיצאו להתחרות בסבב הצ'אלנג' עשו את זה בעיקר בתחרות הגדולה בעולם למרחק איש ברזל שהיא צ'אלנג' רות בגרמניה. ביום ראשון, 60 ישראלים התחרו בצ'לנג' ונציה, התחרות שהתקיימה בפעם השנייה בלבד באיטליה.
זה לא רק הרעיון של חופי איטליה ומסלול שטוח על הנייר, אלא העובדה שצ'אלנג' ונציה משתפת פעולה עם הישראמן, ושתי התחרויות יחד הקימו את פרוייקט "טרינויקטוס" (TriInvictus) שבו דורגו משתתפי שתי התחרויות יחד בפרק זמן של שנה קלנדרית, ובנוסף צוינו המתחרים שהשתתפו בשתי התחרויות בפרק זמן של שנתיים קלנדריות. הרעיון הוא לתת את הכבוד למי שעומד באתגר של תחרות איש ברזל במסלול מהיר, וגם בתחרות שמתקיימת באילת ומציגה את אחד המסלולים ההרריים הקשים בעולם.
בנוסף, במסגרת שיתוף הפעולה בין צ'אלנג' ונציה לישראמן הוקם במקום דוכן של הישראמן, ומנהל התחרות בועז ריבק הסביר על הישראמן ביחד עם מרטינה דוגאנה האיטלקיה במהלך התדרוך למשתתפים. משתתפי ה-TriInvictus שזכו בפודיום בדירוג של שתי התחרוית קיבלו בטקס הסיום מגני זכוכית מיוחדים. כל 30 המתחרים שסימו את שתי התחרויות עלו לבמה וקיבלו סווטשרט מיוחד.
נמרוד אלדר היה הראשון בדירוג הכללי של שתי התחרויות המלאות והקדים בגברים את פרי שוגרמן וניצן הכהן. אצל הנשים היחידה שעשתה את שתי התחרויות המלאות היתה עינב ברגר שמש. בדירוג של משתתפי חצי ישראמן וצ'אלנג' ונציה ניצח אורבנו פארצי האיטלקי והקדים את לאונרדו פרנקו האיטלקי וניר סימון מישראל. אצל הנשים המנצחת היתה מרטינה דוגאנה, שגם ירדה מ-10 שעות בונציה. היא הקדימה את הישראליות רותם טל ושני נאות.
מבין 60 הישראלים שהשתתפו בונציה זכו בפודיומים בקבוצות הגיל המשתתפים הבאים: אסף סטולרז', שלמה אלון, גבריאלה מרגולין, עינב ברגר שמש, טל רותם, שני נאות ואנה ברק. למרות המסלול המהיר על הנייר, המתחרים דיווחו על תנאים קשים בגלל זרם נגדי חזק בשחייה, רוחות חזקות ברכיבה ומזג אוויר חם בריצה.
הדירוגים לאחר התחרות בצ'אלנג' ונציה: