המטבחון | מרק כתום כתום

מחפשים מתכון משביע וטעים לשישבת? נסו את המתכון של המרק הכתום שלנו לימים של שמש שקרנית
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

מחפשים מתכון משביע וטעים לשישבת? נסו את המתכון של המרק הכתום שלנו לימים של שמש שקרנית

מאת:מערכת שוונג


מרק כתום חורפי

מרכיבי המנה:
1 קילו דלעת
4 גזרים חתוכים לקוביות


מרק כתום לימים של שמש שקרנית צילום: דניאל לילה


3 ענפים של סלרי חתוך
2 בצלים לבנים חתוכים
5 כוסות מים רותחים
ציר מרק עוף
מלח
פלפל
3 כפות שמן
1 לחם כפרי


אופן הכנה:

מטגנים את הבצל בסיר עד אשר הוא מגיע לשקיפות.
מוסיפים את הסלרי, בטטה והדלעת.
מוסיפים כף שטוחה של מלח, חצי כף פלפל לבן וממלאים את הסיר במים, עד אשר כל הירקות מכוסים במים.
מוסיפים כוס של ציר עוף מרתיחים את הכל, לאחר שהמים רותחים מעבירים לאש קטנה.
נותנים להתבשל כ-45דקות עד אשר הירקות רכים, טוחנים את כל התערובות טועמים ומוסיפים תבלינים (מלח פלפל לבן).


באדיבות אוראל חרמון למסעדת ערמונים צמח


19.12.2013






אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתם בכתבות או בפרסומי שוונג צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש בו או לבקש להוסיף את הקרדיט שלכם בדוא"ל: [email protected]

קראתם? השאירו תגובה...

כתבות אחרונות באתר

פודקאסטים מומלצים

אירועים קרובים

טורים

ציטוט השבוע

"המטרה הכי גדולה שלי הייתה להיכנס למרוץ הזה מוכן מנטלית, רגוע יותר. ניסיתי פשוט לקחת את זה כהזדמנות לזרוח, ולא ללחוץ על עצמי יותר מדי", פטריק לאנגה משתף בהכנות שלו לאליפות העולם באיש ברזל בה ניצח.




מזג אוויר ותחזית ים

ערוץ הוידאו של שוונג