מתכונים טבעוניים || צ’יה טרמיסו קליל וטעים במיוחד

מה יותר טעים מקינוח טרמיסו מתוק ומענג? חגי לפלר עם המתכון המושלם לקינוח האיטלקי
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

לאתר "הספורטאי הטבעוני" של חגי לפלר עם עוד מתכונים

טרמיסו לתפארת | צילום: אורית ארנון

לעוד מתכונים טבעוניים בשוונג

הבסיס של המנה הזו הוא היא מן הסתם צ’יה וכדי להעניק את הטעם האופייני של הטרמיסו השתמשתי בקפה קר חזק מאוד (קולד-ברו שעשיתי לבד) אתם יכולים להשתמש בנס קפה חזק, אספרסו, פילטר, או כל קפה קר אחר שאתם אוהבים. אין מה לעשות חברים, טרמיסו זה קקאו וקפה, תפרידו אותם ואין לכם טעם של טרמיסו. אז כן, צריך פה קקאו. אני השתמשתי ביוגורט שקדים בטעם אגוזי לוז, כי הטעם האגוזי משתלב מושלם במנה אבל כל יוגורט אחר יכול להתאים פה.

ערכים תזונתיים לצנצנת טרמיסו צ’יה עם יוגורט שקדים אגוזי לוז

367 קלוריות
11 גרם חלבון
40 גרם פחמימה
16 גרם סיבים
19 גרם שומן (מתוכו 2 אחוז שומן רווי)

המרכיבים

3 כף זרעי צ'יה 38 גרם

1 כפית סירופ מייפל 10 גרם

1 כפית אבקת קקאו 5 גרם

3/4 כוס קפה קר

125 גרם יוגורט שקדים בטעם אגוזי לוז או כל טעם אחר שבא לכם

הוראות הכנה

בצנצנת עמוקה מוסיפים את זרעי הצ'יה, הקקאו, המייפל והקפה ומערבבים היטב

מניחים במקרר לפחות לשלוש שעות עד שזרעי הצ'יה והקפה הופכים למרקם אחיד ודומה לפודינג

הרכבת הטרימיסו

מניחים בתחתית כוס כף של פודינג צ'יה ועליו כף של יוגורט שקדים, מעליו עוד שכבה של פודינג צ'יה ומעליו עוד שכבה אחרונה של יוגורט שקדים

בוזקים מעט אבקת קקאו ממעל וזוללים בהנאה רבה.




אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתם בכתבות או בפרסומי שוונג צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש בו או לבקש להוסיף את הקרדיט שלכם בדוא"ל: [email protected]

קראתם? השאירו תגובה...

כתיבת תגובה

כתבות אחרונות באתר

פודקאסטים מומלצים

אירועים קרובים

טורים

ציטוט השבוע

"אני מעדיף בריכות קצרות על ארוכות. זה פחות כואב", האלוף האולימפי ושיאן העולם לאון מרשאן ברגע של כנות




מזג אוויר ותחזית ים

ערוץ הוידאו של שוונג