תזונה מנצחת בצ'אלנג' ישראמן: מה אוכלים אנשי הברזל בתחרות?

שבוע לפני שתעמוד על קו הזינוק באילת, אלופת ישראמן 2022 לימור הגני מתארחת בפודקאסט של שוונג אצל הדיאטנית יעל דרור, לשיחה על תזונה לפני ובמהלך התחרות הקשוחה, כולל טיפים חשובים שיסייעו לכם ברגע האמת
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
יעל דרור ולימור הגני | צילום: גיא דר

בעוד שבוע, ב-1 במרץ 2024, יעמדו מאות טריאתלטיות וטריאתלטים על קו הזינוק בים האדום באילת ויצאו ליום תחרויות מפרך בתחרות צ'אלנג' ישראמן. חלקם למקצה חצי איש הברזל, חלקם למקצה המלא, וחלקם לשלשות, אבל כולם מאוחדים תחת השאלה הגדולה – מה פרוטוקול התזונה הנכון ביותר עבורם לתחרות?

זו בדיוק השאלה עליה דנו בפרק החדש בפודקאסט של שוונג, בו יעל דרור, דיאטנית קלינית ופיזיולוגית M.Sc בצוות התזונה של מרכז רפואי "מדיקס", אירחה את הטריאתלטית ואלופת המרחק המלא בישראמן 2022, לימור הגני. שיחה מרתקת עם לא מעט טיפים שיכולים לעזור לכם בזמן אמת. הפרק זמין להאזנה בכל אפליקציות הפודקאסטים.

להאזנה לפרק המלא:



אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתם בכתבות או בפרסומי שוונג צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש בו או לבקש להוסיף את הקרדיט שלכם בדוא"ל: [email protected]

קראתם? השאירו תגובה...

כתיבת תגובה

כתבות אחרונות באתר

פודקאסטים מומלצים

אירועים קרובים

טורים

ציטוט השבוע

"המטרה הכי גדולה שלי הייתה להיכנס למרוץ הזה מוכן מנטלית, רגוע יותר. ניסיתי פשוט לקחת את זה כהזדמנות לזרוח, ולא ללחוץ על עצמי יותר מדי", פטריק לאנגה משתף בהכנות שלו לאליפות העולם באיש ברזל בה ניצח.




מזג אוויר ותחזית ים

ערוץ הוידאו של שוונג