יעל היינמן-ברמן משתפת במתכון שקיבלה, ללביבות כתומות, בריאות, פשוטות להכנה ומתאימות גם לטבעונים
מאת:יעל היינמן-ברמן
הנה מתכון שקיבלתי ממטופלים ממעגן מיכאל, שעשו מהפכה במטבח ואוכלים היום ממש בריא, נוסעים על אופניים ואוהבים להכין אוכל טעים ובריא, אז הזכויות שמורות למשה ומרתה.
חומרים:
3 גזרים מגוררים דק במעבד מזון (לא לסחוט את הנוזלים)
1 בצל מגורר דק במעבד מזון (לא לסחוט את הנוזלים)
3 כפות אבקת עדשים כתומות יבשות ומרוסקות לאבקה (מחליף את הביצים)
1 כפית ג'ינג'ר או כמון
1/2 כפית מלח
פלפל שחור לפי הטעם
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
לערבב הכל ביחד, להשאיר 20 דקות לעמוד.
לעשות קציצות שטוחות ולשים על נייר אפייה משומן (אחרת נדבק)
לאפות 40 דקות (עד שמזהיב) בתנור בחום 190, להפוך ולאפות עוד 5 דקות.
בהצלחה!
20.3.2013
יעל היינמן-ברמן
דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות (M.A) .
ליווי משפחות במסגרת קבוצתית או פרטנית לאורח חיים בריא.
מנחת קבוצות לירידה במשקל , לגמילה מעישון.
מרצה במגוון נושאים מתחום התזונה לקהל הרחב ולקהל מקצועי( רופאים, אחיות )
אשמח לשאלות ותגובות.
אתר האינטרנט שלי: yaelheinemann.co.il – עדיין בהקמה, בקרוב יוולד!