מתכון מנצח: לביבות גזר ועדשים כתומות

יעל היינמן-ברמן משתפת במתכון שקיבלה, ללביבות כתומות, בריאות, פשוטות להכנה ומתאימות גם לטבעונים
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

יעל היינמן-ברמן משתפת במתכון שקיבלה, ללביבות כתומות, בריאות, פשוטות להכנה ומתאימות גם לטבעונים

מאת:יעל היינמן-ברמן

הנה מתכון שקיבלתי ממטופלים ממעגן מיכאל, שעשו מהפכה במטבח ואוכלים היום ממש בריא, נוסעים על אופניים ואוהבים להכין אוכל טעים ובריא, אז הזכויות שמורות למשה ומרתה.

חומרים: 
3 גזרים מגוררים דק במעבד מזון (לא לסחוט את הנוזלים)
1 בצל מגורר דק במעבד מזון (לא לסחוט את הנוזלים)
3 כפות אבקת עדשים כתומות יבשות ומרוסקות לאבקה (מחליף את הביצים)
1 כפית ג'ינג'ר או כמון
1/2 כפית מלח
פלפל שחור לפי הטעם
2 כפות שמן זית



אופן ההכנה:
לערבב הכל ביחד, להשאיר 20 דקות לעמוד.
לעשות קציצות שטוחות ולשים על נייר אפייה משומן (אחרת נדבק)
לאפות 40 דקות (עד שמזהיב) בתנור בחום 190, להפוך ולאפות עוד 5 דקות.



בהצלחה!
20.3.2013


יעל היינמן-ברמן
דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות (M.A) .
ליווי משפחות במסגרת קבוצתית או פרטנית לאורח חיים בריא.
מנחת קבוצות לירידה במשקל , לגמילה מעישון.
מרצה במגוון נושאים מתחום התזונה לקהל הרחב ולקהל מקצועי( רופאים, אחיות )
אשמח לשאלות ותגובות.
אתר האינטרנט שלי: yaelheinemann.co.il – עדיין בהקמה, בקרוב יוולד!




אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתם בכתבות או בפרסומי שוונג צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש בו או לבקש להוסיף את הקרדיט שלכם בדוא"ל: [email protected]

קראתם? השאירו תגובה...

כתבות אחרונות באתר

פודקאסטים מומלצים

אירועים קרובים

טורים

ציטוט השבוע

"כולם מכירים את הנתונים שלי והתארים בהם זכיתי. אבל למען האמת, ארצה לפני הכול להיזכר בתור אדם טוב ממיורקה. בתור ילד קטן שרדף אחרי החלומות שלי ועבד הכי קשה שאפשר בשביל להגשים אותם", רפאל נדאל בנאום הפרישה שלו מטניס.




מזג אוויר ותחזית ים

ערוץ הוידאו של שוונג