מתכון השבוע – גלילות תמרים

הן טובות כחטיף עם הקפה לפני ריצת הבוקר או השחייה. גם כחטיף במהלך רכיבות אופניים ארוכות או נשנוש בין הארוחות. מתאים גם לחג השבועות אותו נחגוג בעוד שבוע בדיוק. מתכון השבוע של שוונג- גלילות התמרים של מרב אדלר
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp


הן טובות כחטיף עם הקפה לפני ריצת הבוקר או השחייה. גם כחטיף במהלך רכיבות אופניים ארוכות או נשנוש בין הארוחות. מתאים גם לחג השבועות אותו נחגוג בעוד שבוע בדיוק. מתכון השבוע של שוונג- גלילות התמרים של מרב אדלר

מאת:מרב אדלר


גלילות תמרים :
עוגיות



החומרים:
500 גרם תמרים מעוכים ללא גלעינים (מעין "לבנת חבלה" מתמרים מעוכים)
100 גרם חמאה (אפשר גם פחות, הסבר בהמשך)
3 כוסות דברים טעימים: ביסקוויטים שבורים, אגוזים קצוצים, גרנולה.
1 כוס קוקוס- לגלגול

 
1. ממיסים
חמאה ומוסיפים את התמרים המעוכים- כדאי לחתוך לקוביות קטנות יותר. מבשלים
ובוחשים על אש קטנה, עד שהעיסה אחידה. בשלב הזה אני שופכת חמאה שלא נספגה.

2. צננים מעט ומוסיפים את כוסות הגודי'ז. מערבבים ואם יש צורך לשים עד שהתערובת אחידה.
3. מחלקים לכמה כדורים ומגלגלים בתוך נייר שעווה לגלילים. מגלגלים בקוקוס ומאשפזים בפריזר לחצי שעה כדי שהחיתוך יהיה קל יותר.

פורסים לפרוסות ומאפסנים במקפיא, שם הגלילות נשמרות תקופה ארוכה (אם הן שורדות). אפשר לאכול אותן קפואות או מופשרות.







המתכון באדיבות הגרנולה של מרב.

צילום: עופרי מילר



מרב אדלר - הגרנולה של מירבמרב אדלר- רצה (למרחקים), לשה (לחמים), רוקמת (חלומות) ובעלת "הגרנולה של מרב".




אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתם בכתבות או בפרסומי שוונג צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש בו או לבקש להוסיף את הקרדיט שלכם בדוא"ל: [email protected]

קראתם? השאירו תגובה...

כתבות אחרונות באתר

פודקאסטים מומלצים

אירועים קרובים

טורים

ציטוט השבוע

"כולם מכירים את הנתונים שלי והתארים בהם זכיתי. אבל למען האמת, ארצה לפני הכול להיזכר בתור אדם טוב ממיורקה. בתור ילד קטן שרדף אחרי החלומות שלי ועבד הכי קשה שאפשר בשביל להגשים אותם", רפאל נדאל בנאום הפרישה שלו מטניס.




מזג אוויר ותחזית ים

ערוץ הוידאו של שוונג