המטבחון | תבשיל קדרה וירקות שורש של השף סהר רפאל

מחפשים מתכון משביע וטעים לשישבת? נסו את תבשיל הקדרה וירקות השורש המוגשים בדלעת אפויה
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp


מחפשים מתכון משביע וטעים לשישבת? נסו את תבשיל הקדרה וירקות השורש המוגשים בדלעת אפויה

מאת:מערכת שוונג


תבשיל קדרה וירקות שורש בדלעת אפויה



מרכיבי המנה

1 דלעת בינונית במשקל של כ-1 ק"ג
1 ק"ג בשר שפונדרה קוביות
1 גזר חתוך לקוביות



קוביות שפונדרה וירקות שורש חוטפים תנומה במאפה דלעת



1 ענף סלרי חתוך לקוביות
2 בצלים חתוכים לקוביות
3 שיני שום שלמות
2 כפות רסק עגבניות
2 ענפי רוזמרין
1 ליטר מים
מלח
פלפל
1 כף סוכר
1 כוס יין אדום

אופן הכנה
מורידים את מכסה הדלעת מרוקנים אותו מתוכן, מברישים בשמן זית ומעט מלח גס.
בסיר עם תחתית עבה מחממים שמן קנולה וצולים את הבשר עד השחמה.
מוסיפים את כל הירקות וצולים כ-5 דקות מוסיפים את רסק העגבניות והסוכר.
מוסיפים את היין האדום ואת המים, מתבלים במעט מלח ופלפל.
מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כשעתיים עם מכסה. לאחר מכן להוסיף חצי שעה במצב של חצי כיסוי הסיר.
את הדלעת אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-20 דקות, ממלאים בתבשיל הבשר מכסים וממשיכים את האפיה בתנור ב-180 מעלות כ-25 דקות ומגישים למרכז שולחן.


באדיבות השף סהר רפאל מסעדות כרמים וכדיתא


26.12.2013






אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתם בכתבות או בפרסומי שוונג צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש בו או לבקש להוסיף את הקרדיט שלכם בדוא"ל: [email protected]

קראתם? השאירו תגובה...

כתבות אחרונות באתר

פודקאסטים מומלצים

אירועים קרובים

טורים

ציטוט השבוע

"אני מעדיף בריכות קצרות על ארוכות. זה פחות כואב", האלוף האולימפי ושיאן העולם לאון מרשאן ברגע של כנות




מזג אוויר ותחזית ים

ערוץ הוידאו של שוונג