המטבחון | קציצות עדשים ירוקות ברוטב יוגורט

הנה הצעה למתכון טעים, משביע ובריא המתאים במיוחד לימים בהם האימון שלכם תובעני ואנרגתי
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

קציצות עדשים ירוקות ברוטב יוגורט | צילום: פירגה

קציצות עדשים ירוקות ברוטב יוגורט | מרכיבים ל-4 סועדים

המרכיבים לקציצות:
2 כוסות עדשים ירוקות
צרור פטרוזיליה קצוצה דק

3 שיני שום כתושות
3/4 כוס פירורי לחם
ביצה
פלפל שחור
1/2 כפית כמון
1 כפית זרעי כוסברה, כתושים על המקום
מלח

> לערוץ המתכונים של שוונג

המרכיבים לרוטב יוגורט:
2 מיכלי יוגורט
2 שיני שום כתושות
8 עלי נענע, קצוצים דק
מלח
מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:
1. מכינים את תערובת הקציצות: מבשלים את העדשים בסיר עם הרבה מים וללא מלח במשך כחצי שעה, עד לריכוך מוחלט. מסננים ומצננים.

2. מעבירים את העדשים המבושלות לקערה ומוסיפים פטרוזיליה, שום, פירורי לחם, ביצה ותבלינים. מערבבים היטב.

3. מחממים מעט שמן לטיגון במחבת רחבה. צרים מהתערובת קציצות ומטגנים כ-2-3 דקות מכל צד, עד שהקציצות משחימות מעט ועשויות.

4. מערבבים בקערה קטנה את מרכיבי הרוטב ומגישים אותו לצד הקציצות המוכנות.

המתכון באדיבות רות אוליבר לסוגת

21.8.2014

 



אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתם בכתבות או בפרסומי שוונג צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש בו או לבקש להוסיף את הקרדיט שלכם בדוא"ל: [email protected]

קראתם? השאירו תגובה...

כתיבת תגובה

כתבות אחרונות באתר

פודקאסטים מומלצים

אירועים קרובים

טורים

ציטוט השבוע

"כולם יודעים מי זה מייקל פלפס, אבל לאט לאט גם אנשים שלא יודעים כלום על שחייה מזהים את שאר השמות", ג'ורדן קרוקס, שיאן העולם הטרי ב-50 חופשי בבריכות קצרות




מזג אוויר ותחזית ים

ערוץ הוידאו של שוונג